Vakanties, CBR en verklaringen/keuringen – Huisartsenpraktijk Druten – Druten
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Druten
Heuvel 3a 6651 DA
Druten

Terug naar overzicht

Vakanties, CBR en verklaringen/keuringen

Voor uitgebreide keuringen ivm sporten, verzekeringen e.d. verwijzen we u naar een keuringsarts, zie bijvoorbeeld www.ommertmedischadvies.nl

Formulieren voor het CBR, die door de huisarts ingevuld kunnen worden, kunt u bij ons afgeven. Ook een gezondheidsverklaring invullen, tbv sport of vakantie, kan u ons vragen. In de meeste gevallen zal uw huisarts bereid zijn dit in te vullen. Het behoort niet tot de basis huisartsenzorg en er zijn hieraan dan ook wel kosten verbonden. De hoogte van het bedrag hangt af van de benodigde tijd van de arts.

Indien u een formulier nodig heeft om uw medicatie mee naar het buitenland te kunnen nemen, kan u via www.hetcak.nl kijken wat er per land nodig is. We vragen u om zelf het formulier zoveel mogelijk in te vullen, zodat het controleren, tekenen en registreren ons zo min mogelijk tijd en u zo min mogelijk geld kost. Kom met dit soort verzoeken ruim op tijd. U kunt het formulier dan bij ons inleveren en een week later het getekende formulier weer ophalen.

Publicatiedatum: 17-08-2022