Een komen en gaan – Huisartsenpraktijk Druten – Druten
Header afbeelding
Heuvel 3a 6651 DA Druten

Terug naar overzicht

Een komen en gaan

In december hebben we dan toch afscheid genomen van dokter Slob. Hij heeft nog geruime tijd in de praktijk waargenomen en ons in vakantietijden uit de brand geholpen. Hij gaat nu nóg wat meer van zijn pensioen genieten!
Dokter Assman neemt het stokje van hem over en zal 3 keer per maand voor de praktijk van dokter van Dijk werken.

Per 3 februari nemen we ook afscheid van dokter De Vries. Na ruim een jaar werken en opleiding in onze praktijk mag zij zich nu huisarts noemen en gaat zij dicht bij huis in Deventer aan de slag. We wensen haar veel succes!

Ook hebben we afscheid genomen van dokter Rietveld die enkele jaren in ons team heeft gewerkt. We bedanken haar ook voor haar werk dat zij altijd met volle inzet en betrokkenheid deed. Ze gaat ook wat dichter bij huis werken, naast haar onderwijstaken aan de universiteit.

Onze stagiaire Laura van den Brand is geslaagd voor de praktijkexamens bij ons en gaat nu de opleiding aan de ROC verder afronden. We hopen haar snel weer terug te zien als gediplomeerd assistente!

Nieuwkomers: Dokter Van der Ven neemt het stokje op dinsdag van dokter Rietveld over. Dokter Fontein komt op dinsdag werken in de praktijk van dokter Wetzels en op vrijdagochtend ter ondersteuning van de gehele praktijk. Per 1 maart komt dokter den Otter haar laatste opleidingsjaar werken in de praktijk van dokter Wetzels. Zij zal er op maandag, woensdag en donderdag zijn. Welkom alledrie!

Publicatiedatum: 08-02-2022